Hotel & Aparthotel Alizé Moeskroen

Het hotel & aparthotel Alizé Moeskroen is een modern hotel dat u een ontspannen sfeer aanbiedt. Het is ideaal gelegen in het centrum van Moeskroen, op wandelafstand van de markt met haar vele restaurants en slechts 15 minuten verwijderd van Kortrijk XPO, de 14-18 memorial van Ieper en het prachtige stadscentrum van Lille.

Alle kamers in het hotel & aparthotel Alizé Moeskroen beschikken over airco, een comfortabel bed en een zithoek met een grote flatscreen televisie, een wifi internetaansluiting en een badkamer met apart toilet.

De klanten kunnen niet enkel genieten van een ruim aanbod op ons ontbijtbuffet, maar ook een fitnesszaal, een sauna, een parking en 2 parkeerplaatsen voor autocars voor het hotel.

Reserveer snel uw kamer online in het hotel & aparthotel Alizé Moeskroen.

  • Kleine restauratieservice
  • Ruim warm en koud ontbijtbuffet met gebruik van zo veel mogelijk „Fair Trade“ producten
  • 100% rokersvrij
  • Sauna en Fitness
  • Accommodatie die het milieu en de natuurlijke hulpbronnen respecteert, die voldoet aan de criteria op het gebied van water, energie, afval, schoonmaakproducten, enz...

Restaurants

Reserveer uw plaats in een van de restaurants en geniet zo van een heerlijk gerecht.

Bekijk een lijst van alle restaurants in de buurt.

Promoties

Voor elk pasgehuwd koppel dat een kamer boekt, wordt het ontbijt opgediend in de kamer.

Bovendien kunenn zij eveneens genieten van een late check-out tot 14u de dag nadien. Vergeet niet deze promotie te vermelden bij uw reservatie.